Zoso traieste din furat

Zoso traieste numai din furat

Pe 16 aprilie scriam ca Zoso a furat din supermarket , iar acum vin cu noi amanunte despre furtisagurile facute de Zoso , in marea lor majoritate acestea fiind recunoscute de faptuitor .

Pentru ca Zoso si inteligenta nu s-au intalnit niciodata , Vali Petcu a aplicat multa vreme o metoda extrem de simpla: cand trecea prin dreptul tiuitorilor, ridica mainile , si asha putea sa iasa cu niste ritter (nu sport), cu cu ceas si alte maruntisuri .

Nici acum Zoso nu se poate abtine sa nu fure , chiar daca acum si-a mai diversificat metodele cu care fura , desi recunoaste ca hotul neprins este un hot cinstit .

Adrian Niculae, un jurnalist terminator , scrie ca Zoso este dovada vie ca si prostii pot sa fure , venind si cu dovezi in acest sens .

Mai multe despre metodele de furt , descrise de Vali Petcu in amanunt , puteti afla de aici .

O parere relaxata despre acest subiect citii mai adineauri , o barfa mai veche spunand ca Mihaela Radulescu divorteaza si din cauza lui Zoso .

Nu m-ar mira daca Zoso si-ar deschide o scoala de hoti , prietenii lui zoso putand sa-l ajute fiecare cu ce poate , ca sa se imbogateasca si Zoso peste noapte , sa nu mai astepte sa primeasca pomana .

Acest articol a fost publicat în AFACERI, BANCUL ZILEI, BLOGOSFERA, INEDIT, INFORMATII WEB, INTERNET, MUZICA GRATIS, NECENZURAT, Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Zoso traieste din furat

  1. Nemessis spune:

    nea’ butelie da-mi te rog add la id-ul cu care am postat aici. we need to talk 🙂

  2. Poti sa scrii aici ce ai de scris , pentru ca eu nu am secrete fata de cititori !

Lasă un răspuns