Revolutie in S.U.A.

Dupa ce sambata, 19 februarie 2011, aproape 70.000 de persoane au participat pentru a cincea zi consecutiv la demonstratii in statul american Wisconsin, pro si contra unei initiative legislative propusa de guvernatorul republican, manifestatiile au continuat si ieri , facandu-i pe analistii politici americani sa declare ca protestele din ultimele zile din Wisconsin “ar putea fi inceputul revolutiei in SUA” .

Revolutia din S.U.A. are loc din cauza ratei mari a somajului, a saraciei in care traiesc multi americani si a incalcarii drepturilor cetatenilor, fiind sustinuta de presedintele democrat Barak Obama, care vrea sa scape de republicani si sa obtina un nou mandat la Casa Alba.

Documentul introdus de guvernatorul republican in Congresul statului Wisconsin prevede reduceri importante ale salariilor si beneficiilor pentru angajatii din sectorul public, contributii mai mari ale bugetarilor la fondurile de sanatate si de pensie, precum si eliminarea aproape in intregime a drepturilor la negocieri colective intre angajati si patroni.

Din imaginile video prezentate mai sus se poate observa ca si la ei sunt multi care vor sa castige bani fara sa munceasca si e trist ca dezaxatul Barak Obama sustine aceste proteste, chiar daca e normal ca un deraiat mintal sa sustina alti deranjati mintali.

Trebuie precizat ca revolutia din Wisconsin se desfasoara in mod pasnic , in timp ce revolutia din Libia a capatat un aspect sangeros .

Chiar daca Obama ( era sa scriu Olaba), a dovedit pana acuma ca nu e decat o laba trista comunista, mandatul lui va continua pana in 2012, cand cetatenii S.U.A. o sa voteze un alt presedinte mai capabil si mult mai inteligent decat el.

Acest articol a fost publicat în INEDIT, INFORMATII WEB, POLITICA, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns