Revolutie in Rusia

Dupa ce luni a inceput sa devina evident ca Steaua lui Putin incepe sa apuna, iar senatorul american John McCain l-a avertizat pe premierul Vladimir Putin ca Rusia ar putea avea de-a face cu propria sa “primavara araba”, dupa protestele postelectorale de pe strazile Moscovei, uite ca incetul cu incetul se confirma faptul ca o sa fie revolutie in Rusia .

Azi Mihail Gorbaciov cere anularea alegerilor din Rusia, si agentiile de presa anunta ca se asteapta noi proteste in Federatia Rusa, avand in vedere ca din ce in ce mai multi rusi isi dau seama ca in Rusia a avut loc o frauda electorala de proportii .

Potrivit BBC News, ieri politia rusa a arestat 569 de persoane în piata Triumfal din centrul Moscovei, printre ei fiind si liderul partidului Iabloko, Serghei Mitrohin si politicianul Boris Nemtov, impreuna cu mai multi jurnalisti . La Sankt Petersburg au fost retinuti 230 de manifestanti, iar la Rostov pe Don 25.

Acest articol a fost publicat în DEZVALUIRI, INFORMATII WEB, MILITAR, NECENZURAT, POLITICA, REVISTA PRESEI, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns