Resboiu a devenit un blog pentru intelectuali

Dupa razboiul dintre Romania si Ucraina, in care s-a vazut destul de clar ca armata romana e cam in curul gol la capitolul dotare, mai ales ca armata romana nu mai are avioane de lupta, a urmat asa cum era firesc, un epilog la Ucraina versus Romania, in care s-a concluzionat . Printre concluzii cel mai tare s-au remarcat concluziile aruncate de Andrei Cristinel Negru, concluzii evidente, care arata destul de clar in ce hal a ajuns armata romana :

Asadar intr-o confruntare directa o luam in gura

Pentru ca din 14 august 2011, blogul lui Iulian a depasit 500 000 de vizitatori, la o varsta de cam un an si jumatate, iar varful a fost de 3652 unici/zi, se simtea nevoia unui aer intelectual, asa ca e normala interventia lui Iulian:

Evita sa mai folosesti expresii din astea… “o luam in gura”

Deoarece Resboiu a devenit un blog de referinta in domeniul militar, la fel ca asian defence, acuma e musai sa atraga si razboinicii intelectuali, de genul lui Gabriel Oprea, generalul cu 4 stele care si-a castigat stelele la table, o linie-steaua, doua stele-martiul, si care toata viata s-a luptat cu farfuriile cu mancare, calindu-se in diverse protocoale .

De acum inainte ar fi cazul sa se stie ca pe blogul Resboiu trebuie folosite expresii mai elevate de genul “ne-o trag peste tot” , “o luam pe unde putem”, “le-o tragem cand apucam”, “le dam sa nu se mai scoale”, “sarim pe ei”, “ii futem pana-i imprastiem”, “ii batem de le paraie chilotii”, etc. 🙂 , pentru ca Resboiul este un blog pentru intelectuali, mai ales ca mai intra si domnul Oprea din cand in cand si nu-i place ca nu vedem cele 48 de avioane de lupta multirol noi cu care este dotata armata romana, cele 40 de baterii Akash construite in Romania si nici cele 60 de tancuri Leopard A6 cumparate din Olanda. 😀

“Problema” noastra, a astora care populam blogul Resboiu, este ca nu consumam etnobotanice, altfel am vedea ca submarinul Delfinul s-a intors de la reparat si cele 2 fregate au doua surori din aceeasi clasa cumparate de la Royal Navy cu bani mult mai putini si pe deasupra mai sunt si toate fregatele inarmate . 😉

Cu actuala dotare pe care o are armata romana, sunt sigur ca intr-o confruntare Ucraina versus Romania, nicio musca ucraineana care o sa intre in Romania nu o sa scape nefututa si o sa se intoarca inapoi ratutita, avand in vedere ca dotarea armatei romane este peste dotarea armatei ucrainene, armata romana dotandu-se in ultima vreme pe principiul “Doamne ajuta!” si “Doamne fereste!”, in timp ce armata ucraineana se doteaza urmand principiul ” Daca mergem la razboi, are Rusia arme si pentru noi !”.

Iuliane esti pe receptie ? Daca esti pe receptie ai legatura, daca nu …………. NU-i nicio problema . 🙂

PS: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare, dar nu ma abtinui sa nu postez asta, mai ales ca daca scriam comentariul asta pe Resboiu si mi-l stergea Iulian dupa ce stabilea ca este neconform cu profilul intelectual al blogului, imi parea rau cam am tocit tastatura fara ca posteritatea sa stie asta .

Update: Uitai ca Fortele Aeriene Romane inca mai au MIG-urile 21 LanceR, pentru ca pana acuma nu au sarit toate niturile din ele .

Acest articol a fost publicat în AIURELI, BANCUL ZILEI, BLOGOSFERA, INEDIT, INFORMATII WEB, INTERNET, MILITAR și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

9 răspunsuri la Resboiu a devenit un blog pentru intelectuali

  1. Victor spune:

    Daca aveam racheta Mokopa astfel statea treaba 😆

  2. Andrei Cristinel Negru spune:

    Era doar un mod de a spune :mrgreen:

  3. Andrei Cristinel Negru spune:

    oricum imi place :mrgreen:

Lasă un răspuns