Republica Moldova a ales un ucrainean sa o reprezinte la Eurovision 2015

Republica Moldova a ales un ucrainean sa o reprezinte la Eurovision 2015, selectia finala dandu-l castigator pe Eduard Romanyuta cu piesa “I want your LOVE”.

Eduard Romanyuta este un cântaret ucrainean de muzica pop-rock, nascut la 23 octombrie 1992 în orasul ucrainean Ternopol, iar alegerea lui ca reprezentant al Republicii Moldova la Eurovision 2015 nu este deloc intamplatoare, deoarece oligarhii moldoveni vor si pe aceasta cale sa se distanteze de Romania si de integrarea in Uniunea Europeana.

Surse media de la Chisinau sustin ca oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc nu ar fi deloc strain de aceasta alegere, deoarece Plahotniuc domina piata media din Republica Moldova.

Participarea lui Eduard Romanyuta la Eurovision Song Contest Moldova 2015 nu este prima sa interactiune cu scena Eurovisionului, pentru ca ucraineanul a mai participat si la preselectiile Euriovision din Ucraina, iar piesele «Tarmul», «I’ll never let go» si «Get real with my heart» au ajuns pana în finalele selectiilor ucrainene Eurovision Song Contest din anii 2011, 2012 si 2013.

Cantaretii din republica Moldova nu au cum sa creasca in valoare daca strainii reprezinta tara peste hotare. De ce nu a fost ales un chinez din Germania sau un pakistanez stabilit in Marea Britanie?

Sa speram ca data viitoare, Republica Moldova nu v-a trimite la Eurovision o maimuta urlatoare ca sa-si maximizexe sansele, ca toata lumea poate sa-i fredoneze si sa-i inteleaga compozitiile.

Acest articol a fost publicat în INFORMATII WEB, INTERNET, MUZICA GRATIS, VIDEOCLIPURI și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns