Razboi in Libia

Pana la urma a inceput razboiul din Libia, razboi care vine sa implementeze rezolutia votata de Consiliul de Securitate ONU in favoarea instituirii zonei de excludere aeriana in Libia, destinata protejarii poporului libian de bombardamentele efectuate de fortele loiale ale lui Gaddafi, forte care se opun continuarii revolutiei din Libia .

Consiliul de Securitate al ONU a votat, joi seara, autorizarea unei zone de excludere aeriana si luarea tuturor masurilor necesare pentru protejarea civililor, si astazi dupa intalnirea de la Paris, avioanele franceze desfasoara misiuni de recunoastere in Libia .

Se pare ca greul actiunilor militare o sa fie dus de avioanele Tornado .

Acest articol a fost publicat în INFORMATII WEB, MILITAR, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Razboi in Libia

  1. Pingback: Noutati din Libia | ROMANIA INEDIT

  2. hidroizolatii spune:

    Nustiu daca reusesc sa-l faca pe Gaddafi sa renunte la putere doar amenintandu-l din aer, probabil aviatia Franceza va ataca armata incercand sa-l indeparteze ca pe Sadam, insa e clar ca interesele cred ca-s destul de mari altfel nu inteleg decizia inversunata a Frantei de a ataca din aer Libia!

  3. Pingback: A doua zi de razboi in Libia | ROMANIA INEDIT

  4. Pingback: Mustafar Mohamed Abdud Al Jeleil | ROMANIA INEDIT

  5. Pingback: NATO l-a lasat fara sediu pe Kadhafi | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns