Osama sau Obama ?

Azi dimineata, presedintele american Barack Obama, anunta ca liderul retelei teroriste al- Qaeda, Osama bin Laden, a fost ucis in Pakistan cu sprijinul autoritatilor de la Islamabad, iar cadavrul sau se afla in custodia trupelor americane.

Dupa ce stirea exploda si fiecare lider politic declara ce avea de declarat, cetatenii vrura sa-l vada pe Osama bin Laden mort, asa ca la ora 10:10, CNN anunta ca a fost aruncat deja in mare cadavrul lui Osama bin Laden, pentru ca mormantul lui sa nu devina un loc de pelerinaj.

Chiar daca nitel mai inainte cotidianul The Guardian relatase ca trupul lui Osama urmeaza sa fie ingropat in mare, lumea tot nu puse botul, si curiosii insistara sa vada dovezi ca Osama a murit, asa ca fura date publicitatii imaginile pe care le puteti vedea mai jos, si care confirma ca uciderea lui Osama bin Laden a fost un fas.

Pe masura ca din intreaga lume controversele privitoare la moartea lui Osama sunt tot mai puternice si se confirma ca Osama bin Laden nu a fost ucis, sustinatorii lui Barack Obama Hussein isi dau seama ca odata cu gogoasa mediatica lansata de Obama privind moartea lui Osama, a cam murit cariera politica a lui Obama .

Acest articol a fost publicat în DEZVALUIRI, INFORMATII WEB, MILITAR, NECENZURAT, POLITICA și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Osama sau Obama ?

  1. vgeorgicas spune:

    De multa vreme nu m-a mai scirbit vreun eveniment ca acesta. Cit de imbecil poti sa fi sa te bucuri ca un idiot de moartea unui om. Numai in decmbrie 1989 cind au fost profanate cadavrele soldatilor ucisi in fata propriei lor unitati militare din cauza unor grave nereguli de organizare mi-a mai produs un asemnea sentiment …
    Nevolnica fiinta este omul de rind fara minte…

  2. Pingback: Locul faptei | ROMANIA INEDIT

  3. Pingback: Osama ben Laden nu a murit | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns