NATO l-a lasat fara sediu pe Kadhafi

Pentru ca Pastele a trecut, si Hristos si-a facut datoria, Fortele Aliate au decis sa continue razboiul din Libia, asa ca l-au lasat fara sediu pe Gaddafi .

Chiar daca mai e destul pana la Boboteaza, constatai ca mass-media l-a botezat deja pe Muammar Gaddafi, numindu-l Muammar Kadhafi, iar acu pentru ca nu mai are nici sediu, lui Kadhafi o sa-i fie foarte greu sa mai vina cu drepturi la replicfa .

Printre atatea stiri inutile cu care ne bombardeaza, Agentia de presa Mediafax ne informeaza ca biroul din Tripoli al lui Muammar Kadhafi, a fost distrus într-un raid NATO.

Potrivit lui Seif Al-Islam, unul din fiii lui Kadhafi, in urma raidului NATO au fost ranite cel putin 45 de persoane, iar 15 dintre acestea se afla în stare greva .

Pentru ca in urma acestei operatiuni nu a murit nimeni, eu cred ca atacul asta a fost un succes, chiar daca la aceasta ora, Mouammar Kadafi înca mai respira .

Acest articol a fost publicat în INFORMATII WEB, MILITAR și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la NATO l-a lasat fara sediu pe Kadhafi

  1. Pingback: Fiul cel mic al lui Kadhafi a fost ucis într-un bombardament NATO | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns