Mustafar Mohamed Abdud Al Jeleil

Chiar daca toata lumea a auzit de razboiul din Libia, putina lume stie cine este si mai ales cum arata Mustafar Mohamed Abdud Al Jeleil, fostul Ministru Justitiei Libian si dusman neinpacat al lui Gheddafi .

Mustafar Mohamed Abdud Al Jeleil este astazi Secretarul Consiliului National de Tranzitie Libian, consiliul care a fost recunoscut de presedintele Frantei, Nicholas Sharkozyc, ca reprezentant al rebelilor anti-Gaddafi .

In imaginea de mai jos este prezent Mustafar Mohamed Abdud Al Jeleil .

Acest articol a fost publicat în DEZVALUIRI, INEDIT, INFORMATII WEB, POLITICA și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Mustafar Mohamed Abdud Al Jeleil

 1. vgeorgicas spune:

  Care va sa zica asta este tartorul sef din Libia…
  Sa vedem daca ii va prii !!

 2. Kala spune:

  Firesc sa existe in propria tara teroristi.
  Asa era si inainte de revolutie cand barfele ajungeau ca ceausescu era putred de bogat si restul murea de foame.
  Eu personal nu am vazut muritori (doar copii acei saracuti care traiau in orfelinate, ceea ce cred ca era numai o dezinformare) dar in schimb nu vedeau ca au de munca si au unde locuiii, iar cei care doreau mai mult puteau sa aibe.
  Acum …
  Asa si acolo, se pare ca inca nu au simtit raul capitalismului dar il doresc cu ardoare, toti se cred zmei ca reusesc sa se imbogateasca daca ar fi democratie.

 3. krossfire spune:

  Apreciez lupta lui pentru Drepturile Omului. Cadreaza de minune cu insistenta cu care propune Sha’ria si apara islamul ;))

Lasă un răspuns