Monica Iacob-Ridzi intra in puscarie ?

Astazi GSP scrie finalul povestii care o are drept protagonista pe inca ministrul Monica Iacob-Ridzi .

Ministrul Monica Iacob-Ridzi nu mai are decît o solutie: demisia. Restul e treaba justitiei .Avem cifrele. Si le aveti si voi. Pe 22 aprilie, MTS oferea, fara licitatie, 730.000 de euro, suma care include TVA, unui duet de firme cu actionari comuni, cu sediu social comun si cu administratori comuni.Mark da bani lui Artisan . Artisan ia doua contracte cumulînd 400.000 de euro, iar puiul sau Mark, primeste 330.000 de euro. Mark îi da 265.000 de euro .

Dupa trei saptamîni de investigatie jurnalistica, Catalin Tolontan publica ecuatia de adio a Monicai Iacob-Ridzi : MTS a platit firmelor 730.000 de euro, iar acestea au dat mai departe 220.000 de euro! Atît a costat real 2 Mai, restul e pierdere a banului public prin risipa sau prin deturnare de fonduri.

Comisia Parlamentara de Ancheta îsi va prezenta astazi raportul. Este posibil sa se ajunga la un raport comun, chiar daca PNL + PSD + UDMR vor ca Monica iacob-Ridzi sa fie urmarita penal pentru delapidare, iar PD-L vrea cel mult o urmarire penala pentru abuz sau neglijenta în serviciu. Oricum, e vorba doar de o recomandare supusa dezbaterii in plenul Camerei.

Eu cred ca dupa toate dovezile astea , prezenta avocatului lui Traian Basescu in dosarul Flota este absolut necesara , avand in vedere ca justitia din Romania are ocazia pentru prima data in Romania sa-si faca treaba , si sa o bage pe Monica Iacob-Ridzi acolo unde ii este locul , adica la puscarie .

Credeti ca Monica Iacob-Ridzi intra la puscarie ?

Mie mi-e ca scapa si asta , cum au scapat ceilalti politicieni care au praduit banul public .

In poza de mai jos , este prezentata schema Monica Iacob-Ridzi , schema cu ajutorul careia a fost praduit banul public .

Eu cred ca daca nu era Catalin Tolontan , Monica Iacob-Ridzi isi ranjea fasolea si la aceasta ora , si ne era frica sa saltam si capacul de la WC , de frica sa nu apara Monica Iacob-Ridzi , gata sa-si faca publicitate electorala .

Update : Nadia Dincovici are o parere foarte interesanta atunci cand scrie despre Ridzi-gate si mitul ziaristului liber .

Acest articol a fost publicat în AFACERI, BLOGOSFERA, INEDIT, INFORMATII WEB, NECENZURAT, POLITICA, REVISTA PRESEI, SPORT, STIRI FIERBINTI. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Monica Iacob-Ridzi intra in puscarie ?

  1. Pingback: Concluzia in cazul anchetarii Monicai Ridzi | ROMANIA INEDIT

  2. Pingback: Monica Iacob-Ridzi si-a dat demisia » ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns