Mircea Geoana si PSD introduc impozitul progresiv

Din pacate eu l-am votat in primul tur de scrutin pe Crin Antonescu , pentru ca ma gandeam ca are sanse sa ajunga in turul 2 al alegerilor prezidentiale si sa ajunga presedintele Romaniei un liberal adevarat , dar dupa ce Crin Antonescu a batut palma cu prostanacul , mi-am dat seama ca nu am votat persoana potrivita , Crin Antonescu nefiind decat una din slugile lui Patriciu .

Ieri s-a vazut in toata tara ca banatenii nu-l voteaza pe Mircea Geoana pentru ca PSD-ul nu are nici o rusine, iar episodul petrecut in Piata Operei din Timisoara e un scuipat la adresa acelui oras, pe care nu pot sa-l calific pe larg , pentru ca nu-mi vine sa cred cat de ticalosi au putut sa fie epigonii penelisti asociindu-se cu astfel de specimene .

Pentru ca la anul Dinu Patriciu trebuie sa returneze cele 600 000 000 de euro pe care le datoreaza statului roman , si implicit cetatenilor acestei tari , este disperat si incearca sa-l inlature prin orice mijloace pe Traian Basescu , asa ca nu m-ar mira ca Traian Basescu sa fie asasinat , pentru ca se incearca acreditarea ideii potrivit careia Traian Basescu este grav bolnav si nu mai are mult de trait .

Deoarece cele 600 000 000 de euro trebuie recuperate de undeva , acesti bani vor fi stransi prin introducerea unui impozit progresiv , impiedicand tocmai electoratul liberal sa bneficieze de roadele muncii lor , in folosul lui Dinu Patriciu si a altor cativa potentati ai regimului PSD .

Azi citii ca pana si reputatul ziarist de bussines , Dan Popa , si-a dat seama ca Mircea Geoana o sa introduca impozitul progresiv , si de aceea s-a hotarat sa-l voteze pe Traian Basescu .

Pentru ca situatia actuala este catastrofala nu trebuie sa lasam un gunoi politic ca Mircea Geoana sa ajunga la putere , pentru ca o sa ajungem o tara bananiera .

In Romania avem niste partide care sint doar o suma de interese personale ,asa ca este mai bine sa votam un marinar fost comunist decit o marioneta fiu de securist tinut in brate de o nomenclatura creata pe ruinele fostului partid comunist .

Acest articol a fost publicat în AFACERI, INFORMATII WEB, NECENZURAT, POLITICA. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns