Mircea Geoana a jurat stramb

Ati vazut vreodata o Biblie de culoare rosie ?

Eu vazui pentru prima data o Biblie de culoare rosie la dezbaterea televizata organizata la Institutul de Politici Publice , dezbatere moderata de Robert Turcescu .

Asa cum ne-a obisnuit Robert Turcescu , la confruntarea directa dintre candidatii la presedentie , fu depasit de importanta momentului si de rolul de moderator al dezbaterii televizate dintre candidatii la presedentie , Traian Basescu si Mircea Geoana .

Pentru ca la finalul dezbaterii , candidatii la presedentie primira doua intrebari directe , considerate de Robert Turcescu intrebari incomode , cu putin inainte de final fura obligati sa jure pe o Biblie cu coperti rosii , iar atunci cand se jura Mircea Geoana, se vazu destul de clar ca Mircea Geoana a jurat stramb .

Astia de la OTV remarcara primii ca Prostanacul ia de trei ori mîna de pe Biblie , cate o data pentru fiecare mogul .

Pentru ca toata lumea stie ca Mircea Geoana are un caracter slab , Prostanacul fiind foarte bisericos , avand nevoie de un duhovnic , in persoana parintelui Galeriu , este evident ca ridica mana de pe Biblie atunci cand jura stramb pentru ca ii fu frica de pedeapsa dumnezeiasca .

Vad ca si Ioan T Morar scrie ca Mircea Geoana a ridicat de trei ori mana de pe Biblie atunci can a pronuntat numele mogulilor .

Acest articol a fost publicat în BLOGOSFERA, DEZVALUIRI, INEDIT, INFORMATII WEB, NECENZURAT, POLITICA. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns