Martisor umoristic

Pentru ca zi este 1 martie si a venit primavara, nu trebuie sa uitam ca de 1 martie este sarbatorit martisorul, alaturi de persoana iubita, asa ca ma gandii sa le dau un martisor umoristic doamnelor .

Cerere de iesire “cu baietii”

Numele prietenului/logodnicului/sotului: ________________________________

Cer permisiunea de a ma desparti temporar de autoritatea suprema a vietii mele pentru urmatoarea perioada de timp:

Data:
Durata despartirii:
Ora sosirii (ce NU se va depasi):__

In cazul in care permisiunea mi se va acorda, jur in mod solemn sa vizitez numai locatiile stipulate mai jos, la momentele precizate. Sunt de acord sa ma abtin de la a flirta cu alte femei. Nici macar nu voi vorbi cu vreo persoana de sex feminin, in afara celor pentru care am permisiunea scrisa. Nu voi opri mobilul dupa 2 beri si nici nu voi consuma peste cantitatea de alcool permisa fara a chema un taxi si fara a obtine derogarea telefonica de la cantitatea respectiva. Inteleg ca si in cazul in care imi este permisa “iesirea”, prietena/logodnica/sotia isi pastreaza dreptul de a fi suparata pe mine pentru toata saptamana urmatoare fara nici un alt motiv.

Cantitatea de alcool permisa:
Bere___
Vin___
Tarie___
Total___

Locatiile vizitate:
Locatia: De la ora:___ La ora:___
Locatia: De la ora:___ La ora:___
Locatia: De la ora:___ La ora:___
Femeile cu care este permisa conversatia: _____________________________________

IMPORTANT – CLAUZA DE STRIPTEASE: Nu numai ca nu este permis contactul cu persoane de sex feminin, dar promit sa ma feresc a ma apropia la mai mult de 30 m de vreo stripteuza sau dansatoare exotica. Violarea clauzei de streaptease este motiv de terminare imediata a relatiei.

Imi cunosc foarte bine locul. Stiu cine “canta” in casa si sunt de acord ca nu sunt eu acela. Promit sa urmez regulile si restrictiile tale. Inteleg ca asta oricum ma va costa o avere exprimata in flori si ciocolata. Iti rezervi dreptul de a obtine si folosi cartile mele de credit oricand consideri necesar. Promit sa te duc la cumparaturi la Mall daca nu ma intorc la ora mentionata. In drum spre casa nu ma voi certa cu strainii si nici nu voi purta discutii filozofice cu acestia. Dupa intoarcerea acasa promit sa nu urinez in alta parte decat in toaleta. In plus ma voi feri sa te trezesc, sa-ti respir ca un vitel in fata sau sa incerc sa ma reproduc ca un iepure (beat).

Semnat – prieten/logodnic/sot:_________________________

++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cerera este: APROBATA___ RESPINSA___

Decizia e irevocabila. In cazul aprobarii taiati cuponul de mai jos si purtati-l in permanenta
…………………………………………………………………………………………
Permisune pentru prietenul/logodnicul/sotul meu de a fi plecat in urmatoarea perioada:
Data:_________ Durata:____ Ora revenirii:______

Semnat prietena/logodnica/sotie:_____________________

Acest articol a fost publicat în AIURELI, BANCUL ZILEI, EDUCATIE, INEDIT și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Martisor umoristic

  1. alvaro spune:

    😆 😆 😆 😆

Lasă un răspuns