Madalin Voicu a fost exclus din PSD

Marian Vanghelie l-a exclus pe Madalin Voicu din PSD

Madalin Voicu a fost exclus din PSD dupa ce l-a facut pe Geoana ghertoi si pe presedintele filialei Giurgiu papagal

madalin-voicu

Marian Vanghelie , primarul ” care este ” 😛 , a anuntat azi intr-o conferinta de presa ca Madalin Voicu a fost exclus din PSD pentru ca a adus deservicii partidului, votul fiind unanim .

Marian Vanghelie, este presedintele PSD Bucuresti si coordonatorul filialei Giurgiu, si a fost deranjat de parerile pe care le avea Madalin Voicu in ultima perioada , recent Madalin Voicu spunand despre Mircea Geoana ca este un ghertoi iar despre presedintele filialei muncipale Giurgiu ca este un papagal .

Madalin Stefan Voicu este nascut in 10 iulie 1952 si a fost ales ca deputat in legislatura 1996-2000, pe listele partidului Minoritatilor nationale .

Proaspatul exclus din PSD , Madalin Voicu , este fiul marelui violonist roman Ion Voicu, si a studiat vioara la Conservatorul de Muzica Bucuresti si dupa aceea dirijatul.

Madalin Voicu a concertat singur sau impreuna cu tatal lui in tara si in strainatate , fiind un artist foarte talentat si respectat .

Informat ca intodeauna , Tiberiu Lovin spune ce nu s-a spus despre excluderea lui Madalin Voicu din PSD , adica excluderea lui Madalin Voicu din PSD a fost decisa de Mihela Geoana , iar Victor Ciutacu se intreaba daca Medelin, este lautar sau (democrat -) liberal? .

Acest articol a fost publicat în BANCUL ZILEI, INEDIT, NECENZURAT, POLITICA, STIRI FIERBINTI. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns