Lucian Croitoru a fost desemnat prim-ministru

Lucian Croitoru a fost desemnat prim-ministru de Traian Basescu , fiind considerat copilul de suflet al lui Mugur Isarescu .

Noul prim-ministru desemnat , Lucian Croitoru , este doar o alta marioneta a lui Traian Basescu , dupa ce piticul de gradina a fost demis de catre Parlamentul Romaniei .

Actuala majoritate parlamentara , care cuprinde 65% din parlamentari , l-a desemnat prim-ministru pe primarul Sibiului , Klaus Johannis .

Revista Capital a publicat o poza foarte sugestiva alui Lucian Croitoru , in care se vede destul de clar ca Lucian Croitoru are o fata de fraier de serviciu .

Chiar daca Mugur Isarescu ar fi fost premierul ideal pentru Romania , a refuzat ferm sa se bage in mocirla politica a lui Traian Basescu si l-a propus pentru aceasta functie pe Lucian Croitoru , o marioneta cu care Traian Basescu sa poata sterge pe jos ori de cate ori doreste .

Update : Am lasat poza asta asa mare , ca sa vada toata lumea ca Traian Basescu a propus in functia de prim-ministru un om fara personalitate .

Update 2 : Vad ca revista Capital informeaza cititorii cine este Lucian Croitoru .

Acest articol a fost publicat în POLITICA, STIRI FIERBINTI. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Lucian Croitoru a fost desemnat prim-ministru

  1. Pingback: Cine este Lucian Croitoru ? | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns