Liderul nord-coreean Kim Jong-il a murit

Lacrimi si durere la Phenian. Tovarasul Kim Jong-il a fost chemat la consfatuiri de parintele sau Kim Il Sung si de tovarasul Stalin! Anul 2011 e un an prost pentru dictatori!

Dupa ce pe 20 octombrie la sfarsitul lui octombrie Muammar Gaddafi a fost ucis iar pe 24 octombrie a fost confirmat ca Hosni Mubarak a murit, pe 17 decembrie, la ora locala 8:30 (1:30 ora Romaniei), liderul nord-coreean kim Jong-il a murit.

Liderul nord-coreean Kim Jong-il a murit la varsta de 69 de ani ca urmare a unei “mari epuizari mentale si fizice”, potrivit KCNA, (Agentia centrala de presa coreeana) agentia oficiala nord-coreeana.

Kim Jong-il era o leguma din anul 2008, atunci când a suferit un accident cerebral, si sambata a decedat in tren, din cauza unui “infarct miocardic sever si a unei crize cardiace”.

Funeraliile lui Kim Jong-il vor avea loc pe 28 decembrie la Phenian, iar în perioada 17-29 decembrie a fost decretat doliu national.

Conducerea Coreei de Nord a fost preluata de Kim Jong-un, fiul lui Kim Jong-il.

Kim Jong-un este nascut în 1983 sau 1984 si a fost desemnat de Kim Jong-il pentru a-i succede la conducerea singurei dinastii comuniste din istorie.

Acest articol a fost publicat în INFORMATII WEB și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Liderul nord-coreean Kim Jong-il a murit

  1. Pingback: Lacrimi si durere la Phenian | ROMANIA INEDIT

  2. vgeorgicas spune:

    Gras ca un purcel Kim Jong-un asta. Si are o fata cam rea. 😐

Lasă un răspuns