Incidente la Pitesti

Adineauri anuntara pe Antena 3 ca sunt incidente la Pitesti, incidente facute de provocatori care incearca sa denatureze manifestatiile pasnice .

Pe Antena 3 se putu vedea in direct cum la Bucuresti, un nene incerca sa provoace o altercatie intr-un grup de oameni pasnici pentru a putea interveni jandarmeria .

In timpul asta Emil Boc repeta intr-una “Nu-mi dau demisia!, Nu-mi dau demisia!” si face terapie de grup cu pedelistii sustinand ca nu isi poate da demisia din cauza unor ciumpalaci care au iesit in strada sa protesteze, pentru ca este nevoie sa iasa in strada cel putin cinci milioane de persoane, asa cum a declarat si Traian Basescu labeunuteve .

Problema lui Emil Boc, problema care se vazu si in conferinta de presa, este ca zilele guvernului Boc sunt numarate, si ca daca mai exista cineva care isi inchipuie ca PDL va putea sa ramana la putere se inseala, acuma singura intrebare fiind, Cine va câstiga razboiul civil din România? .

Raspunsul la aceasta intrebare este destul de previzibil, pentru ca zilele comunistilor sunt numarate si aceste proteste pot constitui Punctul ZERO al democratiei in Romania .

Pe o pancarda din piata scrie “Basescu, suntem 500.000. Ne-a numarat Anastase” 🙂

Acest articol a fost publicat în INFORMATII WEB, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns