Hillary Clinton si-a pierdut vocea

Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor din Statele Unite, alegeri in care electoratul american a avut de ales intre Hillary Clinton , o baba smintita, infractoare dovedita, si Donald Trump, un om care s-a creat singur si care a muncit din greu la viata lui, Hillary Clinton si-a pierdut vocea.

Hillary Clinton si-a pierdut vocea pentru ca la alegerile de ieri, i-a tras-o Donald Trump infractoarei de i-au mers fulgii, pentru ca electoratul american s-a mobilizat puternic si a iesit la vot ca sa scape de baba smintita care a nenorocit Statele Unite, ajutata fiind de presedintele in functie, Barack Obama.

Barack Obama a condus si inca mai conduce cea mai corupta administratie americana, in timpul celor opt ani de mandat, reusind sa dubleze datoria publica a Statelor Unite.

Avand in vedere sustinerea imensa de care s-a bucurat Hillary Clintn din partea grupurilor de influenta care conduc Statele Unite, Donald Trump a fost singurul care a putut sa o bata pe baba de a lasat-o muta.

Donald Trump a vorbit pentru o majoritate pe care discursul public a marginalizat-o continuu de ani de zile. O majoritate care si-a simtit stilul de viata amenintat de discursul “progresist” (fie el stangist, ecologist sau ultra-tolerant), nu neaparat pentru ca se ascundea in casa de frica minoritatilor, ci pur si simplu pentru ca nimeni nu vorbea cu ea. A delirat Trump, a jignit oameni si a demonstrat ca nu intelege politica externa? Evident, dar cu fiecare aparitie a lui Hilary si cu fiecare apropiere a ei de “corporatii” sau de “elite”, majoritatea aia s-a refugiat in spectacolul lui Trump, indiferent pentru cine il regiza.

Daca ne uitam putin la hartile electorilor, o sa observam ca Trump nu a castigat “marginal” sau in statele de “rednecks”, ci a castigat pur si simplu! Poate de-asta l-au votat si imigranti si oameni care nu par sa-l fi ascultat efectiv.

Acest articol a fost publicat în INFORMATII WEB, POLITICA, STIRI FIERBINTI, Uncategorized și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Hillary Clinton si-a pierdut vocea

  1. Pingback: De ce a castigat Donald Trump | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns