Gigi Becali l-a injurat pe Victor Piturca

Adevaratul motiv pentru care Victor Piturca a plecat de la Steaua este faptul ca vineri seara Gigi Becali l-a injurat pe Piturca .

Chiar daca Gigi Becali a vrut sa dea impresia ca el este impaciuitor , si ca despartirea de Victor Piturca nu i se datoreaza , la intalnirea de duminica dimineata Gigi Becali l-a mai injurat odata pe Victor Piturca , ca sa stie toata lumea ca e o jigodie .

Gigi Becali si Victor Piturca s-au despartit pentru ca Gigi Becali nu a vrut sa ofere garantiile materiale pe care le stabilise inca de la venirea lui Victor Piturca la clubul Steaua , evenimentele derulandu-se cu repeziciune .

Mai multe despre acest eveniment puteti afla de la :

Libertatea : Gigi Becali nu mai are bani nici sa-si achite lumina

Hotnews : Povestea rupturii Becali – Piturca

Cancan : O manevra facuta pentru a-i lua Steaua lui Gigi

Gandul : Piturca – Becali, cronica unui divort anuntat

ProSport : Culisele scandalului dintre Gigi Becali si Piturca

Click : Au vrut sa-i ia Steaua lui Gigi Becali?!

Stelisti.ro : Cum a decurs ultima zi a lui Victor Piturca la Steaua

La o zi dupa ce a demisionat de la Steaua, Victor Piturca a anuntat ca va sustine astazi o conferinta de presa , de la ora 14:00, în care îsi va prezenta propria versiune despre ruptura dintre el si Gigi Becali.

Conferinta de presa de astazi , sustinuta de Victor Piturca , este prima conferinta de presa pe care fostul selectioner o are de cînd a preluat clubul Steaua .

Acest articol a fost publicat în DEZVALUIRI, INEDIT, INFORMATII WEB, REVISTA PRESEI, SPORT și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns