Gigi Becali a fost arestat

Gigi Becali a fost arestat pentru 29 de zile

Dupa ce ieri Gigi Becali a fost retinut pentru 24 de ore , astazi judecatoria Sectorului 1 a decis ca Gigi Becali ramane in arest timp de 29 de zile.

Au mai primit mandate de arestare si alte patru persoane,Catalin Otto Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu si Dumitru Beciu ,acestia fiind retinuti odata cu Gigi Becali .

Gigi Becali a fost retinut ieri de la ora 13.00, de procurorii din Capitala, in dosarul privind sechestrarea mai multor persoane care i-ar fi furat masina omului de afaceri, in luna ianuarie a acestui an ,procurorii propunand arestarea preventiva a inculpatilor pe o perioada de 29 de zile, dosarul fiind inaintat Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti.

Gigi Becali este acuzat de savarsirea a trei infractiuni, de lipsire de libertate in mod ilegal, la fel ca si celelalte cinci persoane retinute.

Avocatii lui Gigi Becali , Catalin Dancu si Gheorghe Mateut , au declarat ca Gigi Becali a fost tinut joi, la sediul politiei Capitalei, fara a i se lua vreo declaratie , avocatul Catalin Dancu neputand sa vada dosarul de urmarire penala.

Tiberiu Lovin , ziarist de investigatii la Romania Libera , ne indeamna sa raspundem la intrebarea Credeti ca Gigi Becali trebuia sa fie arestat? .

Acest articol a fost publicat în INEDIT, INFORMATII WEB, NECENZURAT, POLITICA, STIRI FIERBINTI. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Gigi Becali a fost arestat

  1. Pingback: O farsa reusita | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns