Fiul lui Gaddafi a murit

Adineauri se confirma ca fiul lui Muammar Gaddafi a murit in urma unui raid aerian efectuat de Fortele Aliate deasupra capitalei Tripoli .

Fiul lui Gaddafi care a murit este al saptelea fiul al lui Gaddafi, Khamis al-Gaddafi .

Khamis al-Gaddafi avea 27 de ani si conducea brigada Khamis, o unitate de elita a armatei libiene, formata din mercenarii loiali lui Muammar Gaddafi .

Moartea lui Khamis Gaddafi a fost confirmata si de Almanara Media .

Imaginea de mai jos este luata de pe profilul public de facebook al lui Khamis al- Gaddafi, iar urmatoarea imagine a lui Khamis al-Ghaddafi este facuta în timpul unei vizite oficiale în Algeria din 2008.

Acest articol a fost publicat în INFORMATII WEB, MILITAR, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Fiul lui Gaddafi a murit

 1. Pingback: Ultimele zvonuri din Libia | ROMANIA INEDIT

 2. Kala spune:

  Super.
  Oare pe cand si copii lui Obama, Bush, sahofonistu, Carla, si restul copiilor care conduc acest reazboi.
  Eu stau asa si ma intreb, cat de cretin si fara inima poti fi sa te inrolezi intr-o institutie criminala (militara) sa omori alti copii, iar copii tai sa traiasca bine mersii in pace.
  Oare acei copii omoroti, nu tot doriti au fost de parintii lor, nu tot iubiti au fost, nu tot bucurii au dorit sa aibe de la copii?
  Eu unul nu as omora nici un copil de tigan gandinduma ca acasa am si eu unul care e lumina ochilor mei, si datorita lui doresc de la Dumnezeu sa-mi mai dea o dimineata in viata mea sa-l pot vedea si iubii.

 3. Eu as spanzura toti dictatorii din lume cu tot cu copii lor .

Lasă un răspuns