Efectul Donald Trump

Efectul Donald Trump a inceput sa apara iar rezultatele incep sa fie anuntate odata cu pierderile suferite de miliardarii mexicani.

Donald Trump a tractat la aceste alegeri si candidatii Partidului Republican, astfel incat Congresul American a ajuns sa fie controlat de republicani, pentru ca Donald Trump sa isi poata puna in aplicare programul politic cu care a castigat alegerile.

Victoria lui Donald Trump va duce la regandirea Codului Fiscal din Statele Unite, astfel incat marile companii sa poata sa aduca in Statele Unite “muntii de cash” adapostiti in strainatate.

Pentru cine nu stie cine este Donald Trump, recapitulez cateva din principalele atuuri ale lui Donald Trump, atuuri care au l-au facut castigator fara drept de apel la aceste alegeri.

Deci avem asa:

1. Donald Trump este singurul candidat din istoria USA care si-a platit din banii sai campania electorala – Clanul Clinton a avut de 20 de ori mai multi bani la dispozitie, de la jihadistii sauditi la evrei mai ciudati, gen George Soros.
2. Donald Trump este unul dintre putinii presedinti crescut de mic – de la 16 ani – în respectul uniformei militare, fiind absolvent de scoala militara de prestigiu.
3. Donald Trump este primul presedinte din istoria US a carui campanie a fost sustinuta de un crestin ortodox practicant, Reince Pribus, omul de incredere a lui Trump, grec la origine. Totodata Trump este si primul presedinte american care a primit binecuvantarea unui preot ortodox grec atât în timpul campaniei electorale cat si in noaptea de dupa alegeri.
4. Donald Trump este primul presedinte din istoria US a carui fiica, Ivanka, (3 copii, 35 de ani) a spus ca “maternitatea e cea mai importanta slujba” pe care o poate avea o femeie, desi ea este vicepresedinte a corporatiei Trump. Isteria “feministelor” pocite la afirmatia asta v-o imaginati singuri.
5. Donald Trump este primul presedinte american secondat de un cunoscut lider conservator, crestin practicant, catolic, irlandez, noul vicepresedinte al SUA, Mike Pence, care in calitate de guvernator al statului Indiana, a impus o lege a libertatii de constiinta, ce apara libertatea religioasa ca un drept fundamental, lege care a protejat crestinii americani din Indiana de marxistii si neo-komunistii organizatiilor de sub pulpana lui Soros.
6. Donald Trump este primul presedinte american care afirma transnt ca Islamul este o problema majora a omenirii si ca militeaza pentru crestinii persecutati si ucisi sistematic de musulmani. A mai declarat, asumandu-si raspicat, deschis, credinta: “I will be the greatest representative of the Christians they’ve had in a long time.”
.
Acuma puteti constata si dumneavoastra cine sunt cei care-l ciupesc pe Donald Trump de unde apuca, cu teme dintre cele mai fantasmagorice, ca sa va lamuriti singuri cu cine aveti de-a face.

Acest articol a fost publicat în INFORMATII WEB, POLITICA, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns