Disclaimer

1. Toate drepturile rezervate. Acesta este un blog personal, preluarea oricarui material publicat pe acest blog (incluzând, dar fara a se limita la articole, informatii, fotografii, date – numite generic continut), în scop comercial sau necomercial, se va face doar cu acordul explicit al administratorului .

2. Continutul acestui blog este protejat de catre legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Lipsa mentiunii privind unele texte legale sau dispozi?ii nu duc la inaplicabilitatea acestora.

3. Limbajul trebuie sa fie unul corespunzator, adica vor fi eliminate orice comentarii discriminatorii, rasiste sau iresponsabile. Orice insulta, cuvânt sau expresie vulgara deosebit de grava va fi sanctionata .

4. Va rog frumos sa nu puneti link-uri catre alte domenii web. Orice comentariu care are ca singur scop promovarea unei pagini web, fara legatura cu subiectul discutat, va fi marcat ca spam, dar daca se va considera ca respectivul comentariu este util, va fi eliminat linkul .

5.Disclaimerul poate fi actualizat, in functie de problemele aparute .

Lasă un răspuns