Diferenta intre turist si emigrant

Un popa ajunge in Rai Isi primeste aripioarele, primeste un loc pe un norisor pufos, harfa la mana si incepe viata de Rai: toata ziua apa face pic-pic-pic, albinutele biz-biz-biz, pasarelele cip-cip-cip. O zi, doua, trei, o saptamana, doua, o luna, doua, trei. Plictiseala!
Intr-o zi vede un panou mare pe care scria ” NU RATATI O EXPERIENTA DE NEUITAT. Sejur in IAD- 5 zile – 3000 de euro, 9 zile -5000 de euro, 15 zile – 7 000 de euro”
Se gandeste el ce se gandeste si isi spune: “Hai sa dau o raita pe-aici, macar cinci zile sa vad cum e”.
Dupa ce se intereseaza daca mai este valabila oferta, se duce si plateste, e suit in autocar si dupa o ora ajunge la poarta Iadului. Se deschid portile si apar 5 tipe supebe. Petrece popa 5 zile de chestii, nebunii, distractii, dar dupa ce se termina cele cinci zile, omu’ se intoarce in Rai pe norisorul lui pufos, apa pic-pic-pic, albinutele biz-biz-biz, pasarelele cip-cip-cip.
O zi, doua, o saptamana, doua, trei, o luna.
“Gata! Asa nu se mai poate. Ma duc sa-mi fac actele de transfer in Iad!”. Dupa o saptamana primeste actele, se suie in autocar si ajunge la portile Iadului. Se deschid portile si apar 5 tipi musculosi care-l sodomizeaza in grup, il leaga si-l baga in cazanu’ fierbinte. Omu’ nu mai intelege nimic.
Trece pe-acolo Satana si omu’ intreaba cum cu o saptamana inainte au fost tipe super si acum e groaznic, la care Satan ii raspunde: “Asta-i diferenta dintre turist si emigrant!”

Acest articol a fost publicat în BANCUL ZILEI, SEX și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns