Delegatii democrati la Conventia de la Denver au confirmat candidatura lui Obama pentru Casa Alba

Delegatii democrati la Conventia de la Denver l-au investit aseara sa-l investeasca oficial pe Barack Obama drept candidat la presedintia SUA, la o zi dupa ce i-au acordat votul senatorului Joe Biden pentru functia de vicepresedinte.

Obama a efectuat o vizita-surpriza, miercuri seara, pe scena Conventiei democrate, alaturandu-se partenerului sau in cursa pentru Casa Alba, Joe Biden, la incheierea discursului sau. Vizita a fost interpretata de specialisti drept o incercare de a minimiza efectul Clinton – dupa ce fosta sa contracandidata Hillary si fostul presedinte Bill au vorbit doua seri la rand in favoarea lui Obama, in uralele celor aproape 5.000 de delegati.

Candidatul la presedentia SUA , Barack Obama , a tinut aseara un discurs pe un stadion situat in vecinatatea centrului care gazduieste Conventia democrata si unde sunt asteptati 75.000 de persoane. Contracandidatul sau republican John McCain este asteptat sa-sI anunte astazi secundul in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Acest articol a fost publicat în POLITICA, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Delegatii democrati la Conventia de la Denver au confirmat candidatura lui Obama pentru Casa Alba

  1. Pingback: Hillary Clinton si-a pierdut vocea | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns