Cretinul Saptamanii

Gigi Becali a fost ales “Cretinul Saptamanii” , in cadrul celei mai populare emisiuni auto din Franta, “Turbo”, pentru scena in care prostalaul repara frumusete de Maybach cu o ranga.

Chiar daca in Romania faza s-a fumat de mult , de abia acuma francezii au avut ocazia sa vada un prostalau autentic , nascut si crescut pe meleagurile mioritice , printre oi , de unde si expresia populara , ” prost ca oaia cand da in balta ” .

Postul de televiziune M6, unul dintre cele mai vizionate din Franta si receptionat in multe tari din Europa, a difuzat clipul in care Gigi Becali isi dovedeste cunostintele de mecanica , in urma cu trei saptamani, iar clipul in care Gigi indrepta aripa masinii de jumatate de milion de euro cu o ranga a intrat in “Topul Cretinilor”, rubrica saptamanala in emisiunea “Turbo”.

Milioane de francofoni l-au votat pe Becali drept cel mai prostalau sofer , premiindu-l cu medalia pentru “Cretinul Saptamanii”. Calificat in aceasta runda, Gigi Becali a obtinut dreptul de a se califica in etapa superioara a topului, cea a “Idiotului Lunii”.

Mai jos puteti revedea faza , ca sa va amuzati putin !

Acest articol a fost publicat în AFACERI, BANCUL ZILEI, INFORMATII WEB, NECENZURAT, POLITICA, Uncategorized, VIDEOCLIPURI și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns