Cel mai mare evazionist fiscal din Romania

Eu citesc pe forumul avocatnet un topic in care se discuta despre Biblie , si pe zi ce trece sunt tot mai nedumerit , dar in acelasi timp din ce in ce mai lamurit .

Nedumerirea nu provine din curiozitatea care ma caracterizeaza si din faptul ca sunt un om rational , ci provine de la faptul ca in secolul XXI , mai pot exista persoane care sa continue sa prosteasca lumea , sau sa incerce sa-i pacaleasca , avand in vedere faptul ca in ultima vreme tot mai multi preoti sustin ca nu e nevoie de medicamente, vaccinuri sau altele, pentru ca credinta te apara suficient .

Matei scrie ca trebuie sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti , asa ca nu pot sa nu ma intreb , daca eul e vrednic de ura, a-ti iubi aproapele ca pe tine insuti nu devine o atroce ironie ?

Pe zi ce trece sunt tot mai lamurit ca biserica este cel mai mare evazionist fiscal din Romania , ajungand chiar ca sa caute banii cu lumanarea , dupa cum scrie si in ziarul Adevarul .

Duminica , 8 noiembrie 2009 , a fost ultima data cand am fost talharit in biserica , atunci cand am cumparat 5 lumanari cu 35 de bani bucata , si mi-au fost ceruti 2 lei , restul de bani fiind necesari pentru biserica , pe motiv ca eu am de unde sa dau . Am intrebat daca s-au mai scumpit lumanarile , deoarece acum 2 luni erau 25 de bani , si mi s-a spus ca sunt tot 35 de bani , dar nu am pus nimic in cutia milei si nici nu am dat leturghie .

Cand am iesit din biserica m-am simtit pur si simplu talharit .

Nu inteleg de ce episcopia Slatinei si-a facut un sediu impunator pe banii mei , si cu complicitatea unor politicieni care vor sa ne ducem la urne ca oile la muls sau ca vitele la taiere .

Am citit Biblia de nenumarate ori , si odata cu trecerea timpului mi-am dat seama ca a fost scrisa pentru oamenii ignoranti , mai ales ca in Biblie este scris ” Crede si nu cerceta ” , poate tocmai de aceea la ei nu vine Garda Financiara , politia economica sau control de la ANAF .

Cred in Dumnezeu , dar nu cred ca este nevoie de un intermediar intre mine si divinitate , acest intermediar fiind un preot care de cele mai multe ori priveste preotia ca pe o meserie , de unde se iese la pensie si nu se intra niciodata in somaj .

Toate ca toate , dar eu nu am inteles de ce se feresc popii de factura si chitanta , mai ceva ca dracu de tamaie . Poate ma lamureste si pe mine cineva ! Alo , domnul Pogea , se aude ?

Acest articol a fost publicat în AFACERI, DEZVALUIRI, EDUCATIE, NECENZURAT. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Cel mai mare evazionist fiscal din Romania

  1. richard spune:

    Hai ca esti dragut :).

Lasă un răspuns