Cel mai mare camatar din Romania

Poate ca nu multa lume a citit in Ziarul Financiar ca Provident a dat credite de 71,8 mil. euro in 2009 , dar cred ca nu au putut sa evite reclama Provident , reclama in care suntem invitati sa ne imprumutam la bunul samaritean Provident , care ne ajuta cu mare drag .

Pentru ca Provident Financial Romania a dat in 2008 credite de 42 milioane de euro , iar in 2009 de 71,8 mil. euro, asta arata ca afacerea merge si ca Provident a devenit cel mai mare camatar din Romania .

Toti cei care iau credit de la Provident ar trebui sa stie ca veniturile Provident s-au dublat in 2009, ajungand la 40 milioane de euro , la o cifra de afaceri de 71,8 milioane euro .

Pentru ca in Romania nu prea exista educatie financiara , toti cei care se imprumuta la Provident ar trebui sa stie ca Provident ofera imprumuturi mai scumpe decat camatarii , calculatorul de rate de pe site-ul Provident fiind edificator .

Daca va imprumutati la Provident suma maxima de 3 000 lei iar perioada de rambursare este de 56 de saptamâni , adica aproape un an si o luna , ajungeti sa platiti o rata saptamanala de 98,40lei , costul împrumutului fiind de 2.510,40 lei , DAE (dobanda anuala efectiva) de 248,040 % , suma totala rambursata ajungand la 5.510,40 lei , asa ca eu cred ca mai inainte de a va imprumuta la Provident , ar trebui sa contactati un camatar , dobanzile fiind mult mai avantajoase .

Ca sa vedeti ca este mai bine sa va imprumutati la un camatar decat la Provident , este bine sa cititi discutia pe care Cristian Orgonas a avut-o cu un camatar , ca sa aflati la ce dobanda puteti lua un imprumut de 25.000 de euro .

De fiecare data cand vad reclama celor de la Provident , nu pot sa nu ma intreb cat de disperat poti sa fi ca sa iei un imprumut de la Provident , la o dobanda care ar face sa se umple de indignare chiar si pe cel mai lipsit de scrupule camatar .

Pentru ca Provident a introdus notiunea de dobanda saptamanala platita de client , credeti ca ar merita un premiu ?

Acest articol a fost publicat în AFACERI, BLOGOSFERA, DEZVALUIRI, EDUCATIE, INEDIT, INFORMATII WEB, NECENZURAT, REVISTA PRESEI, Uncategorized. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns