Cat costa abonamentul la internet de la Orange ?

Cat costa abonamentul la internet si telefonia mobila de la Orange ?

Intrebarea asta imi veni in minte dupa ce citii articolul scris de Nadia Dincovici , in care scrie adevarul despre nota de plata , un adevar dureros .

Chiar daca jurnalista Luminita Bogdan a vrut sa pastreze tacerea in scandalul care a facut-o sa demisioneze de la Adevarul , trebuie sa spun ca ziaristei Luminita Bogdan i s-a imputat valoarea transmiterii pe internet din Republica Moldova a 80 de fotografii si a 20 de articole, pret care s-a ridicat curios la 8000 de lei plus tva .

Conducerea ziarului Adevarul si-a asumat doar jumatate din juma, si a decis sa-i blocheze salariul pe luna mai si sa-i taie inca 50% pe urmatoarele doua luni , fara sa ceara explicatii celor de la Orange pentru aceasta factura neobisnuit de mare .

In mod normal trebuia ca Luminitei Bogdan sa i se transmita conditiile de utilizare a modemului si limita de suma, daca exista o limita de suma , iar conducerea ziarului Adevarul trebuia sa ia in calcul ca, intr-o zona de conflict, pot apare cheltuieli neprevazute , mai ales ca websiteurile din Republica Moldova au si picat o vreme, la fel telefoanele…deci au fost multe probleme cu toate comunicatiile.

Ca sa vad cat costa abonamentul la internet de la Orange , intrai pe site-ul celor de la Orange si vazui ce oferta de abonament la internet au cei de la Orange .

Concluzia este ca abonamentul la internet de la Orange este foarte scump , mai ales daca folosesti internetul si in strainatate , sau ca Orange incarca factura la internet gandindu-se ca trebuie sa platesti daca nu vrei sa ramai fara internet si sa te dea in judecata pentru neplata .

Laurentiu Ciocazanu avea o alta parere despre Luminita Bogdan , dar se pare ca opiniile dumnealui se schimba mai ceva decat directia vantului , altfel ar fi avut o reactie pe blogul lui sau ar fi scris un articol in ziarul Adevarul , despre cat costa abonamentul la internet de la Orange , si ar fi adus ca proba factura pe care au primit-o de la compania Orange .

Eu am inteles de la cineva de la ziarul Adevarul , ca Grigore Cartianu ar fi spus ca abonamentul la internet de la Orange este o sponsorizare a companiei Orange , dar in cazul Luminita Bogdan ar fi vorba doar de o problema de principiu .

Daca vroiau sa o dea afara pe Luminita Bogdan , puteau sa o faca intr-un mod mult mai elegant , nu sa-i opreasca in mod nejustificat banii din salariu .

Acest articol a fost publicat în AFACERI, BLOGOSFERA, DEZVALUIRI, EDUCATIE, INEDIT, INFORMATII WEB, INTERNET. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Cat costa abonamentul la internet de la Orange ?

 1. n dincovici spune:

  Sa nu uitam ca 1.a stat in Chisinau 10 zile 2.in 10 zile, a transmis pentru 2 ziare- A. si A. de seara. Rezulta o medie de 4 fotografii/zi, pentru fiecare publicatie. Cu siguranta, i s-au cerut mai multe, ca cei din redactie sa poata alege singuri ce le place.

 2. oana spune:

  sa o dea afara “intr-un mod elegant” nici nu se punea problema. vezi vreo urma de eleganta in modul in care au fost concediati gina sau cristi botez, asta ca sa dau doar doua exemple? pt unii cuvantul “eleganta” nu are corespondent in realitate, concedierile in trustul respectiv, si cred ca in toata presa de altfel, se fac oricum, numai elegant nu. si nici legal, in general.

 3. Pentru asta ziarul Adevarul a inceput sa-si primeasca portia , pentru ca pe zi ce trece ii scade si tirajul odata cu reputatia !

 4. fanitza spune:

  orange e naspa de cand cu tombolele de megane pe zi si 33k euro lunar.

  mi-am scapat telefonul orange pe jos si s-a facut praf. a fost acum o luna si inca nu imi pare deloc rau. nici nu mi-am pus cartela in alt terminal si nici nu o sa o fac prea curand.

 5. Toata lumea se plange de serviciile Orange !
  Ma bucur ca familia mea a scapat de compania asta !

 6. Pingback: Viermele energetic sparge topurile muzicale | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns