Cat costa abonamentul la internet si telefonia mobila de la Orange ?

Intrebarea asta imi veni in minte dupa ce citii articolul scris de Nadia Dincovici , in care scrie adevarul despre nota de plata , un adevar dureros .

Chiar daca jurnalista Luminita Bogdan a vrut sa pastreze tacerea in scandalul care a facut-o sa demisioneze de la Adevarul , trebuie sa spun ca ziaristei Luminita Bogdan i s-a imputat valoarea transmiterii pe internet din Republica Moldova a 80 de fotografii si a 20 de articole, pret care s-a ridicat curios la 8000 de lei plus tva .

Conducerea ziarului Adevarul si-a asumat doar jumatate din juma, si a decis sa-i blocheze salariul pe luna mai si sa-i taie inca 50% pe urmatoarele doua luni , fara sa ceara explicatii celor de la Orange pentru aceasta factura neobisnuit de mare .

In mod normal trebuia ca Luminitei Bogdan sa i se transmita conditiile de utilizare a modemului si limita de suma, daca exista o limita de suma , iar conducerea ziarului Adevarul trebuia sa ia in calcul ca, intr-o zona de conflict, pot apare cheltuieli neprevazute , mai ales ca websiteurile din Republica Moldova au si picat o vreme, la fel telefoanele…deci au fost multe probleme cu toate comunicatiile.

Ca sa vad cat costa abonamentul la internet de la Orange , intrai pe site-ul celor de la Orange si vazui ce oferta de abonament la internet au cei de la Orange .

Concluzia este ca abonamentul la internet de la Orange este foarte scump , mai ales daca folosesti internetul si in strainatate , sau ca Orange incarca factura la internet gandindu-se ca trebuie sa platesti daca nu vrei sa ramai fara internet si sa te dea in judecata pentru neplata .

Laurentiu Ciocazanu avea o alta parere despre Luminita Bogdan , dar se pare ca opiniile dumnealui se schimba mai ceva decat directia vantului , altfel ar fi avut o reactie pe blogul lui sau ar fi scris un articol in ziarul Adevarul , despre cat costa abonamentul la internet de la Orange , si ar fi adus ca proba factura pe care au primit-o de la compania Orange .

Eu am inteles de la cineva de la ziarul Adevarul , ca Grigore Cartianu ar fi spus ca abonamentul la internet de la Orange este o sponsorizare a companiei Orange , dar in cazul Luminita Bogdan ar fi vorba doar de o problema de principiu .

Daca vroiau sa o dea afara pe Luminita Bogdan , puteau sa o faca intr-un mod mult mai elegant , nu sa-i opreasca in mod nejustificat banii din salariu .