Bursa de la Bucuresti se prabuseste

Dupa ce la sfarsitul lunii trecute, SUA a pierdut ratingul AAA, neincrederea politicienilor in reactiile politicienilor a continuat si ieri, iar azi bursa din Coreea de Sud scazu cu 6,8% dintr-un foc .

Cu toate ca guvernul Boc, condus de Traian Basescu se straduieste sa convinga pe cele cateva persoane care mai cred ca Romania se indreapta in directia buna, azi Bursa de la Bucuresti este insangerata de criza, iar SIF-urile s-au prabusit in minime, adica scazura cu -15%, maximul la care puteau sa scada .

La deschiderea sedintei de tranzactionare, BVB avu un start indecis, dar in scurt timp cele mai lichide actiuni de la bursa coborâra puternic si nimeni nu prea mai cumpara sau cumpara ca sa vanda in pierdere .

Toata aceasta evolutie are loc dupa ce ieri bursa pierduse peste 7%, iar la sfarsitul saptamanii trecute pierduse alti 6%.

Sa inteleg ca asta e “INCREDEREA” pe care investitorii o au in economia romaneasca ???

Pai ce zicea guvernul Boc ???

Ca o sa fie bine, ca suntem mai pregatiti decat in 2008 pentru un nou val al crizei, care dealtfel nici nu va veni, ca suntem dupa trei trimestre de crestere economica .

Cum ramane cu toate astea ?

Cum ramane cu cresterile de pensii promise ???

Cum ramane cu cresterea salariilor bugetare inainte de alegeri ???

Acest articol a fost publicat în AFACERI, Economie, INFORMATII WEB, POLITICA, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Bursa de la Bucuresti se prabuseste

  1. Pingback: Moartea dolarului | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns