Bataie in centrul Clujului

Dupa ce municipiul Cluj-Napoca a dat tarii piticul de gradina , si un jaf armat la o agentie a bancii Transilvania din Cluj Napoca , era momentul pentru o bataie in centrul Clujului .

Se confirma inca odata , ca politistii nu sunt decat niste carpe cu care smecherii sterg pe jos , Liviu Alexa scriind ca Politia Rutiera Cluj este presul smardoilor , in timp ce Ioan T Morar este mai diplomat si crede ca bataia din centrul Clujului reprezinta doar niste faze jenante pentru politia din Cluj .

Bataia din centrul Clujului a pornit de la o manevra efectuata de soferul unui Jeep Range Rover , cu numarul de inmatriculare CJ-90- DPR.

Soferul jeep-ului , Nelutu Varga a vrut sa treaca de pe banda 1 pe banda a 3-a si a existat pericolul sa intre in coliziune cu un autoturism cu numar de inmatriculare de Salaj, condus de Ciprian Lupse , pe care a inceput sa-l injure si sa-l loveasca .

Nelutu Varga este un imbogatit din afaceri imobiliare , mana in mana cu politia din Cluj .


Chiar daca nu te intereseaza ce am scris , aboneaza-te la parerile acestui articol si esti la curent cu se mai intampla pe aici , sau aboneaza-te la feed si o sa fi informat

Nu sunt pareri pana acum

Bagati parerea

Poti sa folosesti : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>