Banatenii nu-l voteaza pe Mircea Geoana

Astazi , de ziua nationala a Romaniei s-a dovedit inca o data ca banatenii nu au uitat ca revolutia impotriva comunismului a inceput la Timisoara , si ca victoria impotriva comunismului nu v-a fi completa pana cand Ion Iliescu si acolitii lui nu o sa plateasca pentru crimele de la Timisoara .

Banatenii nu-l voteaza pe Mircea Geoana pentru ca spiritul orasului Timisoara este constient de pericolul revenirii comunistilor la putere .

Pentru ca Mircea Geoana a organizat un miting in piata Operei din Timisoara , simbol al revolutiei din 1989 , locul in care comunistii au omorat multi oameni , avea programat si un discurs pe care nu l-a mai tinut de frica multimii , dupa cum relateaza News Timisoara , preluat de hotnews .

Ma bucur ca timisorenii se opun ca la 20 de ani de la Revolutie, Piata Operei sa fie confiscata de Mircea Geoana si PSD si cred ca electoratul liberal nu o sa foteze un neocomunist .

In anii ’90 , lozinci ca „Mai bine golan, decat activist/ Mai bine mort, decat comunist” sau „A fost odata in Bucuresti/ A fost in Romania/ O ceata mare de golani/ Ce nu dorea sclavia”, a cutremurat fundatia solida neocomunista construita in jurul lui Ion Iliescu .

Acest articol a fost publicat în INEDIT, NECENZURAT, POLITICA, STIRI FIERBINTI. Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Banatenii nu-l voteaza pe Mircea Geoana

  1. Pingback: Mircea Geoana si PSD introduc impozitul progresiv | ROMANIA INEDIT

Lasă un răspuns