Angela Gonta e insarcinata

Pana la urma am avut dreptate cand am scris ca Angela Gonta e insarcinata cu Vlad Filat, pentru ca inevitabilul s-a intamplat si Vlad Filat a anuntat ca Angela Gonta este insarcinata intr-o postare pe facebook.

Sunt fericit si emotionat deopotriva: dupa cum stiti, voi fi din nou tata! Îi multumesc sotiei mele, Angela, pentru acest lucru, care este ca o binecuvântare în familia noastra. Mai am doi copii minunati, Iustina si Luca, pe care îi iubesc enorm si cu care ma mândresc! Ma rog la Dumnezeu sa ne împlineasca si acest vis si va multumesc tuturor pentru discretia si întelegerea cu care tratati viata noastra de familie.

Vlad Filat si Angela Gonta

Inca de anul trecut am anuntat ca Angela Gonta e gravida, dar se pare ca Angela Gonta si Vlad Filat au amanat momentul si astazi Vlad Filat a anuntat evenimentul.

Acu intrebarea care se pune este daca Angela Gonta si Vlad Filat o sa aiba o fata sau un baiat, dar pana la urma e bine ca s-a intamplat, chiar daca Vlad Filat vrea sa aiba un baiat.

Vlad Filat are doi copii dintr-o relatie anterioara, Iustina si Luca.

Acest articol a fost publicat în DEZVALUIRI, INFORMATII WEB, POLITICA, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns