Adrian Nastase va ajunge la puscaria Rahova

In acest moment politia a ajuns acasa la Adrian Nastase ca sa-l duca la puscarie .

Penitenciarul Bucuresti-Rahova este situat pe Soseaua Alexandriei nr. 154, sector 5, cod postal 051543 .
Directorul puscariei Rahova este comisarul de penitenciare Denis Alexandru DARIE .
Programul de lucru al puscariei Rahova este zilnic intre orele 07:00 si 15:00, iar programul de vizita este zilnic intre orele 07.30 si 19.30 .

Daca vreti sa-l vizitati pe Adrian Nastase la puscarire, puteti formula solicitare de programare prealabila pentru persoanele private de libertate astfel :
– la numerele de telefon 0374205653, 0374205654 – în fiecare zi a saptamânii, între orele 08,00 – 17,00
– la adresa de e-mail viziteprahova@anp.gov.ro – indiferent de ora, acestea fiind procesate doar în timpul programului de lucru;
– direct, la sediul penitenciarului – în fiecare zi a saptamânii, între orele 08,00 – 17,00.

Programul de lucru cu publicul al puscariei Rahova este intre orele 10:00 si 12:00 in zilele de luni, marti, joi si vineri, si intre orele 16:00 si 18:00 in ziua de miercuri .

Responsabilul cu informatiile de interes public in penintenciarul Rahova este ofiterul de secretariat Adrian Alexandru BLIDARU, care poate fi contactat la interior 444, mobil:0752090229.

Penitenciarul Bucuresti Rahova este situat la 8 km de centrul capitalei, pe soseaua spre Alexandria. Constructia lui a început în anul 1991 pe amplasamentul vechiului penitenciar care a functionat la o capacitate de 2250 persoane, începând cu 1973 pâna în anul 1988 când a fost demolat.
Perimetrul total atribuit al puscariei Rahova este de 92.200 mp din care s-a construit si împrejmuit o suprafata de 62.100 mp.
Penintenciarul Rahova este un penitenciar pentru barbati, profilat pe detinerea arestatilor preventivi si a condamnatilor clasificati în regim închis.

Puscaria Rahova are 7 sectii de detinere interioara si o sectie de detinere exterioara. cele 7 sectii de detinere au 237 camere de detinere cu capacitate cuprinsa între 4 si 10 paturi, capacitatea legala de detinere fiind de 1685 locuri la sediul penitenciarului si 40 locuri la GAZ Bragadiru.

În interiorul sectiilor de detinere sunt amenajate cabinete medicale, cluburi, sali de forta, iar în incinta penitenciarului sunt amenajate în aer liber 2 terenuri de sport, un spatiu cu sali de clasa, o biserica, plus alte spatii recreationale .

Acest articol a fost publicat în INEDIT, INFORMATII WEB, NECENZURAT, POLITICA, STIRI FIERBINTI și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

13 răspunsuri la Adrian Nastase va ajunge la puscaria Rahova

 1. Pingback: Adrian Nastase a incercat sa se sinucida | ROMANIA INEDIT

 2. Pingback: Adrian Nastase a murit | ROMANIA INEDIT

 3. Matia spune:

  Ce zici? Mergem sa-l vizitam?? Sa nu spui ca nu vrei!

 4. Pingback: Cum se sinucide un barbat adevarat | ROMANIA INEDIT

 5. Matia spune:

  Uppss! Ce rau esti!

 6. Matia spune:

  Uite, vreau sa te intreb ceva! Iti amintesti “pozele”televizate ale PSD-ului dupa numirea ca presedinte a lui Victor P? Si dupa .. Surprind un A.Nastase care arunca cand si cand priviri vsor iritate , putin tematoare , putin incordate spre V.Ponta. Ideea este: … Inteleggi??

  • Pai e normal ca ii era frica de Ponta, pentru ca Ponta a dovedit ca e genul de arivist care se casatoreste din interes, avand in vedere ca a divortat de prima sotie cu care are si un copil .

 7. Matia spune:

  Eu cred ca procesul acela a fost un bun prilej de a-l scoate pe usa din dos, atat din partid, cat si din viata politica! Atata urat in situatia aceasta! Un bun prilej de a te impusca sau de a goli sticle fara nr!!

 8. Matia spune:

  Mda, e discutabil..

Lasă un răspuns